11 Temmuz 2011 Pazartesi

AMACINIZ NEDİR !!!

Malum her seçim zamanında artık moda oldu parti liderlerinin, gittikleri ilin veya ilçenin futbol takımının atkılarını boyunlarına takmaları. Parti liderlerimiz şunu bilsinler ki gelecek seçimlerde oyumu, sevişme sonrası boyuna takılan kravatlar gibi takmayan ilk parti liderine vereceğim. Bu açıklamam gelecek seçimleri ne kadar etkileyecek bilmiyorum ama bu yazdıklarım ne alaka diyeceksiniz. Facebook'ta gördüm bu resmi.

Görünürde heyşey normal. Siyasilerin şirin gözükmek için yaptıkları atkı şovlarından bir tanesi ama atkının içeriğine bakıldığın zaman pekte şirin gözükmüyor. Büyük ihtimalle, bir açılışta Eski Belediye Başkanımız, yeni Milletvekilimiz Hüseyin Bürge'ye Yıldırımbosna atkısı diye verilmiş oda habersiz takmış. Zaten haberi olsa böyle bir atkıyı takmaz. Atkının içeriği böyle.
Hüseyin Bürge' yi burada eleştirmek amacım değil, her ne kadar biraz daha dikkat etseymiş güzel olurmuş ama belliki birilerinin işgüzarlığına gelmiş. Yıldırım mahallesinde hala ne yaptıklarını bilmeyen, böyle bir atkıyı Belediye Başkanının boynuna asma cüretini gösteren ergenliğini bitirememiş kardeşlerimiz var. Bu arkadaşlarımıza tavsiyem bir an önce kendilerini toparlasınlar. Biz onları hiç bir zaman başkaları olarak görmedik, halada görmüyoruz fakat onlar kendilerini farklı bir yerde görüyorlar. Bir an önce bu saçma ve anlamsız düşmanlığı bıraksalar iyi olacak. Kapımız onlara açık. O kapıyı kapatmakta, o kapıdan içeri girmekte onlara kalmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder