20 Kasım 2012 Salı

ÇAMLIDERE DEPLASMANI

Gece 00:30 gibi toplanmaya başladık. 100 - 130 kişi falandık. 2 otobüs gelecek diye beklerken belediyenin ufak 30'luk minübüsleri gelince şok olduk. Ne yapalım ne edelim diye derken gecenin o saatinde bir otobüs bulduk, herkes cebinden birşeyler çıkardı 1 büyük ve 1 küçük otobüsle yola çıktık. Çıktığımızda saat 3 falandı. O kadar saat parkta bekledik. Haliyle gidenler oldu. Otobüsün klimaları çalışmadığından dolayı dona dona Ankaraya gittik. Yollar Boludan sonra çok sisliydi, Ankara girişine kadar sisli gittik.

Resim

Resim

Stadı öyle bir yere yapmışlar ki olmaz böyle şey. Karda falan kesin oraya kurt falan iniyordur, eminim. Maçtan önce minik takımların maçı vardı, oda garip bir olaydı. Yüksek bir yer olduğu için gerçekten donduk. Ankara zaten soğuktur, orası ayrı bir soğuktu. Stad gerçekten berbat bir stad. Bayrampaşa'ya oynanamaz izni verenler burayı görse girmeye korkar herhalde.

Resim

Resim

Maça iyi başladık. İlk yarı bizim hakimiyetimizde geçti. 10 dakika falan abartmıyorum ceza sahasına bile gelemediler. Ziya ve Zahid ilk dakikada karşı karşıya pozisyonları gol yapsa farka gidecektik ama her zamanki gibi gol yollarındaki beceriksizliğimiz bu maçtada boy gösterdi. Maçın kader anı Zahid'in düşürüldüğü pozisyondu bana göre. ( özetlerdede izleyebilirsiniz ) Bir pozisyonun kırmızı kart olması için ne olması gerekiyor bilmiyorum. Her hafta hakemleri yazmaktan sıkıldım artık ama gerçekten yeter artık. Her hafta bizi bulması bu hakemlerin tesadüf değildir herhalde. İkinci yarı Çamlıdere daha baskılı ve istekli olan taraftı. Net pozisyonları olmasada golü arayan taraf onlardı. Bizde kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştık, Abdullah'ın iki şutunu kalecileri harika çıkardı. Özet olarak, ilk yarı biz, ikinci yarın onlar oynadı. Oynanan oyunun hakkıda beraberlikti. Maçı kazanmış olsak alt sıradaki takımların puan kaybettiği haftada çok büyük avantaj kazanacaktık ama olmadı.

Resim

Resim

Tribün perfonmansına gelince, bence bu güne kadar ki en kötü tribün buydu. Yorgunluğun üstüne, soğukta eklenince çok kötü bir tribün oldu. Kendi aramızda düzeltmemiz gereken bazı sorunlar var. Onları halletmemiz lazım yoksa daha kötüye gideriz. Soğuk ve yorucu bir deplasman oldu. Galip gelseydik yine herşeyi unutabilirdik ama kısmet değilmiş.

Hayırlısı neyse o olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder