6 Şubat 2012 Pazartesi

MAÇIN HAKKI BUYDU

Rakiplerimiz puan kaybettiği haftada yine bir iç saha maçında kaybedilen puan. İç sahada bu kadar puan kaybedersen ne şampiyonluktan nede play - off dan bahsetmek yersiz olur. Rakibin play - off yolundaki en büyük rakiplerinden bir tanesi. İlk maçta 1 - 0 kaybetmişin, lig sonunda ikili averajdanda avantaj yakalamak için mutlaka maçı kazanman gerekiyor ama Belediye Van maçındaki istek ve arzunun çeyreği yok. Profesyonel liglere çıktığımızdan beri en büyük sorunlarımızdan bir tanesi istikrarsızlık. Bir haftamız bir haftamızı tutmuyor. Geçen hafta Belediye Van maçındaki takım bu hafta yokları oynadı. Alt liglerde motivasyon çok önemli bir olaydır. Ama malesef takımımızda o şevki verecek ne yönetici nede oyuncu topluluğu var. Amatörden çıktığımız seneden beri Kaptan Sedat gibi takımı ateşleyecek, abilik yapacak bir oyuncumuz olmadı. İlk geldiği sene Kadir o rolu oynamıştı ama sonrasında devam ettiremedi.

Oyunun hakkı iki taraf içinde buydu. Tam bir '' atan kazanır '' karşılaşmasıydı. Golsüz bitmesine rağmen iki takımda bir çok pozisyona girdi ama ortada güzel futbol adına pek bir şey yoktu. Diski takımını beğendim.Takım oyunu oynamaya çalışıyorlar. Top rakibin ayağındayken sahaya çok iyi yerleşiyorlar. İlker belkide şu ana kadar en kötü oyununu oynadı. Çok top kaybı yaptı, ve yardım gelmemesinden dolayı çok atak yedik oradan. Oğuz'un düşüşü tüm hızıyla devam ediyor. Orada pek alternatif olmaması onu rahatlatmış herhalde. Ne top yapabiliyor nede baskı. Bizim için çok önemli bir oyuncu olduğunu kendiside biliyor ve bir an önce kendini toparlamak zorunda. Abdullah biraz daha paslı oynadığında ne kadar yararlı olduğunu yavaş yavaş anlamaya başlıyor. Tuğrul, kaptığı topları olumlu kullanabilmiş olsa herhalde şu anda Süper ligde oynuyor olurdu. Bu kadar top kapıpta kötü kullanmakta bir marifettir. Onur artık sahada herkese fırça çekme huyundan vazgeçmeli. Genç takımda oynamıyor, burasıda herhangi bir yer değil. Takıma o kadar takviye oldu hala gelen oyuncuların neden transfer edildiğini çözemedik. Madem oynatmayacaktınız neden transfer ettiniz. Kulüpte çok fazla para varda bizimmi haberimiz yok. O kadar oyuncu alınacağına bu takıma kaliteli 3 veya 4 oyuncu alınsaydı şu anda çok farklı şeyler konuşuyorduk. Takımda oyun kurucu eksiği o kadar bariz ki hala o bölgeye neden oyuncu alınmadı anlamış değilim.

Bu maçı almş olsaydık gerçekten çok önemli bir avantaj elde etmiş olacaktık. Perşembe günü Beşikdüzü deplasmanına gidiyoruz. Onlarda bizim gibi dış sahada iyi sonuçlar almasına rağmen iç sahada bir türlü istediği sonuçları alamıyor. Gönül istiyor ki tekrardan o sonuçlardan bir tanesini olsun. İnegöl - Hacettepe maçının olduğu bir haftada galibiyet harika olacaktır. Hayırlısı neyse o olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder