17 Ağustos 2011 Çarşamba

YENİ TRANSFERLERİMİZ

Liglerin başlamasına 10 gün kala transferlerimiz devam ediyor. Son olarak Gölcükspordan Yunus Acar ve Adıyamanspor'dan Erman Öztürk ile anlaşıldı.


Yunus Acar, sol kanatta görev yapıyor. Bursasporda futbola başlayan Yunus, oradan Bursa Merinosspor'a kiralık verildi. 2008 yılına kadar Bursa Merinossporda oynayan Yunus, oradan Orhangaziye geçen Yunus, geçen seneyi Gölcüksporda tamamladı. Bonservissiz gelen Yunus orta sahanın solunda ve sol açıkta görev yapıyor.

Erman Öztürk, futbola Antalyasporda başladı. 2008 yılına kadar burada oynayan Erman, oradan Adıyamanspor'a transfer oldu. 2008 yılından beri Adıyamanspor'da oynayan Erman bir seneliğine kiralık.

Onur Aydın, Tophane Tayfunda futbola başlayan Onur, oradan Kasımpaşaya geçti. 2015 yılına kadar Kasımpaşa ile sözleşmesi bulunan Onur, birer sezon Alibeyköy ve Darıca Gençlerbirliğinde kiralık oynadı. Geçen sezon Süper ligde 4, Türkiye Kupasındada 1 maç oynayan Onur, uzun boyu ve güçlü fiziği ile ön plana çıkıyor. 2.ligden bir çok talibi olmasına rağmen İstanbul dışına çıkmak istemeyen Onur, bir seneliğine Bayrampaşamızda.

Hocamızla daha önce görüştüğümüzde santrafor, sol açık, kaleci ve stoper transferiyle transferi kapatacağımızı söylemişti. Şu anda sadece stoper transferimiz kaldı. Zaten şu anda hocamızın en büyük sıkıntısı defans bölgesi. Oraya takviye istiyor. Bu saatten sonra transfer edilecek isim orada direk oynayacak isim olacaktır. Oraya iyi bir stoper bulunduğunda transfer edilecek yoksa böyle devam edilecek.

Yeni oyuncularımız hem bize, hemde uğur getirsin diyelim. Hayırlısı neyse o olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder