23 Haziran 2011 Perşembe

TRANSFERLERDE SON DAKİKA

Yeni sezona 2.lig parolasıyla yola çıkan Bayrampaşa'da transfer hareketliliği devam ediyor. Şu an itibariyle Ali KAFADAR, Emre BAYRAKTARBAŞI ve Samet GÖREN Terazidere tesislerinde bulunuyorlar. Ali ve Emre ile büyük ölçüde anlaşıldı. Samet ile görüşülüyor. Daha önce Ali ve Emre hakkında azda olsa bilgi vermiştim. Samet geçen seneyi Bank Asyaya çıkan Elazığsporda geçirdi. Konya Şeker, Elazığspor, Adanaspor, Beykoz gibi takımlarda oynayan Samet orta sahada, görev yapıyor. İlerleyen saatlerde veya günlerde bu transferler hakkında son bilgileri paylaşacağım. Fakat transfer için geçen isimleri görünce yeni sezon için heyecanlanmıyor değilim.

17 Haziran 2011 Cuma

TRANSFER HAREKATI DEVAM EDİYOR

Yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir yandan tesislerin inşaatı, bir yandan transferler hızlı bir şekilde gidiyor.

Bildiğimiz gibi bizde transferler bittiği zaman haberiniz olur, pek kimseden ses çıkmaz. Öğrendiğime göre ilk transferimiz geçen sene Nazilli Bld. de oynayan Samet. Sametle büyük ölçüde anlaşıldı son anda büyük bir sorun çıkmazsa seneye Bayrampaşa forması giyecek. İki ayağınıda kullanabilen Samet, her iki kanattada oynayabiliyor. İlgilenen bir diğer oyuncu Balıkesir'de oynayan kaleci Ertuğrul. 1989 doğumlu genç kaleci, Beşiktaş'tan kiralık olarak Balıkesir'e geldi, pek forma şansı bulamasada, son maçlarda gösterdiği perfonmansla Balıkesir'le tekrardan sözleşme imzaladı. Bugün ( Cuma ) transfer için İstanbul'a gelecek Ertuğrul anlaşıldığı taktirde, sözleşme imzalanacak. Ertuğrul kiralık olarak gelecek. Görüşmelerde bulunan isimler ise, 3.lige çıktığımızdan her sene gelmesini beklediğimiz Ali KAFADAR. Bonservisi elinde bulunan golcü oyuncuyla görüşmeler sürüyor. Tabiki hoca faktörü bizim için avantaj ama netleşmiş bir şey yok. Bir diğer isim ise Balıkesirspor'un sol beki Emre BAYRAKTARBAŞI. Balıkesirspordan ayrılacak olan Emre ile görüşmeler başlanmış. Emre sol bek oynuyor. Şu anda gelişmeler bunlar. Görüşülen daha oyuncu var fakat öğrendiklerim bunlar.

ŞÖYLE BİR ŞEY OLSA YA



Atl. Bilbao ' nun yeni sezon forması. Şöyle bir  formamız olsa ya...

13 Haziran 2011 Pazartesi

TRANSFERDE SON DURUM

Çoğumuzun bildiği üzere takımda bu sene ilk onbirde oynayan çoğu oyuncumuzla sözleşmeler bitti. Yeni hocamızla beraber, istediği en az 7 - 8 oyuncu gelecek. Görüşülen çok iyi oyuncular var, isimleri şu anda veremesemde bu ligin üst düzey oyuncuları olduğunu söyleyebilirim.

Duyduğumda çok sevindiğim, eminimki çoğu Bayrampaşalınında sevineceği haber ise Hüseyin ve Yasin ile devam edeceğimiz. Bu iki oyuncumuzlada anlaşma sağlanmış ve gelecek sezonda bizleler. Yeni hocamız Yahya ile devam etmek istiyor fakat Yahya çok fazla para istiyor ve eğer fiyatta düşmezse bizimle kalması zor. Aynı şeyler İkizlerle yani İlker ve Soner içinde geçerli. İstedikleri fiyatlar bizim için çok fazla. Zaten diğer sözleşmesi biten oyuncular olsada olur, olmasada olur. Eğer Yahya, İlker ve Soner ' lede anlaşılırsa takım iskeleti korunmuş olacak. Yeni gelecek oyuncularda tutarsa bu sene o sene neden olmasın.

10 Haziran 2011 Cuma

GELECEK ŞEKİLLENİYOR

Yıllardır yapımı Türk dizilerine konu bile olabilecek duruma dönen Bayrampaşaspor Tesisleri niyahet son sürat devam ediyor. Bu kadar sene beklenipte yerel seçimler ve genel seçimler öncesi hızlanmasında hiç bir art niyet aramadığım !!!! tesisler için geri sayım başladı. Tahminen 2 ay içinde herşeyiyle hazır şekilde teslim edileceği söylenen tesislerde son durum fotoğraftakiler gibi. Gerçekten çok güzel bir kulüp binası ve tesis olacak gibi gözüküyor. Bilirkişi heyetiyle :)) incelediğimiz  tesislerde ilk kat lokal olacağını düşünüyorum. İkinci katta ise, idare kısmı, toplantı salonu ve yemekhane bulunuyor. Üçüncü katta ise futbolcuların kalacağı yatakhaneler var. Yaklaşık 18 odanın bulunduğu kat gayet büyük. Bodrum katlarda çamaşırhaneler bulunmakta. Teras katta gayet iyi olacağı benziyor. Kısacası iyi idare edilip, güzel işletilirse çok güzel bir kulüp binamız olacağız kesin. İnşallah yeni sezona kadar kulübe yerleşiriz ve gelecek şampiyonlukları burada görürüz.





8 Haziran 2011 Çarşamba

El Fenomeno




Büyüklerimizden dinlediğimiz '' Bu varya ne futbolcuydu bee '' tarzı söylemleri bu tombiş için söyleyip, gelecek nesile hava atmak güzel olacak. Ben hep Cruffy ve Maradona'yı izledikten sonra '' Lan bu ne futbolcuydu bee '' cümlesindeki güzelliği tatmak istemişimdir ama yaşımız el vermediği için hep içimde bir ukde kalmıştır.

Ronaldo 'nun futbolculuk kariyerine noktayı koymasından sonra bu söylemi dillendireceğim 1 numaralı isim kuşkusuz Ronaldo olacak. Onu ilk izlediğimden beri, birileri bana santrafor tarifi yaptıkları zaman kıyaslamam hep Ronaldo olmuştur. Bundan sonrada onun gibi defans arasına direk dalıp Allah ne verdiyse devam eden birisi çok zor gelecek. Onun futbolunu gerçekten özleyeceğim ve futbol oynanmaya devam edene kadar birileri bana santrafor tarif ettiklerinde hemen onunla kıyaslayacağım.

Not : Yanındaki bir diğer tombişte Ronaldo'nun oğlu. Model aynı ama acaba yetenekleri aynımıdır ?

7 Haziran 2011 Salı

YENİ HOCAMIZ ERGÜN ORTAKÇI


Bayrampaşamızın yeni hocası Ergün Ortakçı’yı biraz tanıyalım. 1959 Balıkesir doğumlu olan Ergün Ortakçı futbol hayatına Sultantepespor da başladı. Daha sonra Galatasaray, Altay, Bakırköy, Düzce, Üsküdar Anadolu ve Beykoz gibi takımlarda futbolculuk kariyerini sürdüren Ergün Ortakçı, 1992 yılında aktif futbolculuk kariyerine nokta koyup, Teknik direktörlük kariyerine başladı. Adnan Dinçer gibi bir futbol üstadının yardımcılığıyla başladığı kariyerinde bir çok başarı ve şampiyonluk kazandı. Bu güne kadar Küçükçekmece, Kartal, Kasımpaşa, Eyüp, Beylerbeyi, Balıkesir ve Ümraniye takımlarında hocalık ve yardımcı hocalık görevi yapan Ergün Ortakçı’nın kariyerinde, Beykoz’u 100. Yılındaki şampiyonluğu, 2009 – 2010 senesinde aynı grupta olduğumuz Balıkesirsporu 3. Ligden, 2.lige çıkarması ve son olarak Ümreaniyesporu BAL liginden 3. Lige çıkarması göze çarpıyor.
Şu ana kadar iddialı takımlarda görev yapması ve bu takımların çoğunda başarılı olması açıkçası beni gelecek sene için umutlandırdı. Bu tür hocaları getirmek zordur. Onlarla çalışmak ve başarı elde etmek daha da zordur. Yönetimlerden külfetli fedakarlıklar beklerler. Yönetimsel açıdan oldukça zayıf olduğunu düşündüğüm Bayrampaşa’da neler yapacağı, yönetimimizin hocanın isteklerini nasıl karşılayacağını merakla beklemekteyim. İnşallah hocamız içinde, bizim içinde hayırlı olur.