27 Aralık 2012 Perşembe

GENEL DEĞERLENDİRME VE ALT YAPININ DURUMU

Sezona kötü başlamamıza rağmen iyi bir yerde bitirdik diyebiliriz. Sezon başı lige yeni çıkan bir takımın başına ne gelmeyecekse, başımıza geldi. İlk önce yönetim krizi, sonra stad olayı tüm her şeyi mahvetti. Lige yeni çıkan bir takımın en büyük kozlarından bir tanesi kendi sahasında oynamasıdır. Bu kadar olumsuzluğa rağmen yinede ligi şu durumda bitirmek her şeyden önce moral olarak çok iyi oldu. Ligde kalmaya yetecek bir kadromuz var, yeter ki kadroyu doğru kullanalım. Bülent hocanın en büyük yanlışı zaten kadroyu yanlış kurmasıydı. Formayı hak eden oyunculara çok geç formayı verdi ve istenileni alamadı. Yinede her şeye rağmen Bülent Hocaya ve ekibine teşekkür ederiz bizlere yaşattıkları için. Her zaman Bayrampaşa’da bir sandalyesi olacaktır. İkinci yarıda en büyük transferimiz kendi sahamız olacaktır, yetişmesi halinde. Bayrampaşa oynamak herkes için zordur, maça her zaman önde başlarsın. Yıkım çalışmaları bittikten sonra herhangi bir işlem daha olmadı stadta, inşallah ikinci yarıya yetişir. Kadroya takviye için çok fazla oyuncuya ihtiyacımız yok. Zaten şişkin olan kadroyu daha da şişirmeye gerek yok. Kaliteli bir santrafor ve iyi bir oyun kurucu ile en azından ligde kalırız. Bu kadar olumsuzluğa rağmen ligde kalmak bu sene için büyük başarı olacaktır benim nazarımda.


ATİLLA NEDEN İDMANLARA ALINMIYOR ?


            Bu sene A takıma yükselen ve benim çok büyük şeyler beklediğim Oğuzhan ve Atilla için bir şey karalayalım. Bana bu çoçukların üzerinde niye bu kadar duruyorsun diyorlar. İki arkadaşımızı da geçen seneye kadar tanımazdım. Geçen sene U – 19 da neredeyse tüm maçlarını izledim. İkisi de babamın oğlu değil bir beklentim yok bu çoçuklardan. Her zaman ilk önceliğim Bayrampaşadır ve Bayrampaşa bu çoçukların üzerinde durursa yıllarca bize hizmet edecek oyuncular kazanırız. Atilla sene başı çok talihsiz bir sakatlık geçirdi ve uzun süre sahalardan uzak kaldı. Hala iyileşme aşamasında, idmanlara yeni yeni başlıyor ve gün geçtikçe kendini toparlıyor. Birkaç hafta önce tesadüfen Kartaltepe tesislerinden geçerken genç takımların idmanı vardı ve biraz bakayım dedim. Atilla’ da orada tek başına idman yapıyordu. Bu arada ne aradığını sorduğumda A takımın idmanlarına alınmadığını ve haber beklediğini duydum. A takım futbolcusunun neden alt yapı ile idmanlara çıktığını çok merak ediyorum, bir cevap veren çıkar umarım. Oğuzhan ‘dan bu sene çok şeyler bekliyordum ama bir türlü forma şansı bulamadı daha. Çoçuğu eksik veya güçsüz bulabilirsiniz, teknik bir karardır bir şey diyemem ama en azından devre arası bir 3.lig takıma kiraya verilsin, idman topçusu olmasın. İkisinde de çok büyük potansiyel var, inşallah bu çoçuklar görmezden gelinmez.

ALT YAPI’DA TARİHİ BAŞARILAR

            Alt yapımız bu senede çok iyi gidiyor. Geçen sene A takıma 2 oyuncu veren alt yapımızda 3 oyuncumuz İstanbul karmasına seçildi. Kendi yaş gruplarında, Kaan Bulut , Said Akarsulu ve Muhammed Gezer İstanbul karmasında mücadele edecekler. Burada başarılı olmaları durumunda Milli takım yolu açılacak. Genç kardeşlerimize başarılar diyorum, inşallah daha iyi yerlere gelirler. U – 15 ligi bitti, istediğimiz yerde bitiremesek te seneye daha iyi olacaklar. U – 17 liginde iddiamız devam ediyor. Averajla 2. durumdayız ve haftaya Çarşamba grup lideri Gaziosmanpaşa ile oynuyoruz. Gruptan çıkma adına çok önemli bir karşılaşma. Tüm Bayrampaşalıları bu maça davet ediyorum. U – 16 ligi Cumartesi günü başlıyor. Bu gruptada iddialı bir takımımız var. Tek sıkıntımız U – 17 ‘de bir çok oyuncunun olması. Ocak ayında da U – 19 başlıyor. Bu sene, geçen seneden çok daha iyi bir takımımız var. Bu gruptan beklentiler çok büyük. Bu gruptan en az 2 – 3 oyuncu A takıma çıkabilecek yetenekte çoçuklar var. Devre arası kampına alt yapıdan birkaç arkadaşımızın götürülmesi düşünülmekte. Her zaman yazıyorum bu takımın geleceği alt yapıda. Alt yapıya gerekli önemi vermezsek boşuna uğraşmamızın bir anlamı olmaz. Türkiye’nin en fazla futbolcu çıkaran semtlerinden bir tanesiyiz. Alt yapıda çok daha başarılı olmalıyız. Hayırlısı neyse o olsun.

21 Aralık 2012 Cuma

İyi Çalışmışım

Şu ana kadar yaptığım bütün pankartları buraya koyayımda birde burada kalsın. Unuttuğum, bulamadıklarımda vardır mutlaka. Yeni stada yeni pankartlar yolda. Birde bir kareografi düşüncemiz var bakalım stadın ilk maçına, kısmet.















13 Aralık 2012 Perşembe

YENİ TRİBÜNE YENİ PANKARTLAR

Bugünden itibaren çizimlere başlıyorum. Bu sefer farklı pankartlar olacak.

BİRİ DEPLASMANMI DEDİ ?

Dünya kulüpler şampiyonasında Brezilya temsilcisi Corinthias inanılmaz bir deplasmana imza attı. Japonyada yapılan şampiyonaya yaklaşık 15,000 taraftarıyla adeta çıkarma yaptı. Asya şampiyonu Al - Ahly 'ı 1 - 0 ile geçen Corinthias, finalde Chelsea ile karşılaşacak. Bu tribün perfonmansından sonra zaten sevdiğim bir takım olan Corinthias'ın inşallah şampiyonluğa ulaşır.