20 Kasım 2012 Salı

ÇAMLIDERE DEPLASMANI

Gece 00:30 gibi toplanmaya başladık. 100 - 130 kişi falandık. 2 otobüs gelecek diye beklerken belediyenin ufak 30'luk minübüsleri gelince şok olduk. Ne yapalım ne edelim diye derken gecenin o saatinde bir otobüs bulduk, herkes cebinden birşeyler çıkardı 1 büyük ve 1 küçük otobüsle yola çıktık. Çıktığımızda saat 3 falandı. O kadar saat parkta bekledik. Haliyle gidenler oldu. Otobüsün klimaları çalışmadığından dolayı dona dona Ankaraya gittik. Yollar Boludan sonra çok sisliydi, Ankara girişine kadar sisli gittik.

Resim

Resim

Stadı öyle bir yere yapmışlar ki olmaz böyle şey. Karda falan kesin oraya kurt falan iniyordur, eminim. Maçtan önce minik takımların maçı vardı, oda garip bir olaydı. Yüksek bir yer olduğu için gerçekten donduk. Ankara zaten soğuktur, orası ayrı bir soğuktu. Stad gerçekten berbat bir stad. Bayrampaşa'ya oynanamaz izni verenler burayı görse girmeye korkar herhalde.

Resim

Resim

Maça iyi başladık. İlk yarı bizim hakimiyetimizde geçti. 10 dakika falan abartmıyorum ceza sahasına bile gelemediler. Ziya ve Zahid ilk dakikada karşı karşıya pozisyonları gol yapsa farka gidecektik ama her zamanki gibi gol yollarındaki beceriksizliğimiz bu maçtada boy gösterdi. Maçın kader anı Zahid'in düşürüldüğü pozisyondu bana göre. ( özetlerdede izleyebilirsiniz ) Bir pozisyonun kırmızı kart olması için ne olması gerekiyor bilmiyorum. Her hafta hakemleri yazmaktan sıkıldım artık ama gerçekten yeter artık. Her hafta bizi bulması bu hakemlerin tesadüf değildir herhalde. İkinci yarı Çamlıdere daha baskılı ve istekli olan taraftı. Net pozisyonları olmasada golü arayan taraf onlardı. Bizde kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştık, Abdullah'ın iki şutunu kalecileri harika çıkardı. Özet olarak, ilk yarı biz, ikinci yarın onlar oynadı. Oynanan oyunun hakkıda beraberlikti. Maçı kazanmış olsak alt sıradaki takımların puan kaybettiği haftada çok büyük avantaj kazanacaktık ama olmadı.

Resim

Resim

Tribün perfonmansına gelince, bence bu güne kadar ki en kötü tribün buydu. Yorgunluğun üstüne, soğukta eklenince çok kötü bir tribün oldu. Kendi aramızda düzeltmemiz gereken bazı sorunlar var. Onları halletmemiz lazım yoksa daha kötüye gideriz. Soğuk ve yorucu bir deplasman oldu. Galip gelseydik yine herşeyi unutabilirdik ama kısmet değilmiş.

Hayırlısı neyse o olsun.

12 Kasım 2012 Pazartesi

HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Uzun zamandan beri bir şeyler karalayamıyorum buralarda, iyice boşladım burayı.

STAD KONUSU

Uzun zamandan beri stad konusu ile ilgili olayları duyuyoruz. Başkanın futbolcularla beraber bir basın toplantısıyla stada kazma vurulacağı konuşuluyor. Fakat başkan ne zaman basın toplantısı yapacağım dese o basın toplantısı bir türlü gerçekleşmiyor. Yıkım konusunda çeşitli söylentiler var. Her kafadan bir ses çıkıyor. O stadı ne yapıp edip ikinci yarıya yetiştirilmesi gerekiyor, yoksa ikinci yarı işimiz çok zor olur. Biz o stadta maça çıkarken 1 puan cepte çıkıyoruz, bakalım ilerleyen günler neyi gösterecek.

ARMA DÜZGÜN OLSA İYİYDİ

Sabah stad ile ilgili Bayrampaşa Belediyesinin internet sayfasına baktım herhangi bir gelişme varmı diye. Gözüme dünkü Ofspor karşılaşmasının haberi çarptı. Daha önce görmediğim için garibime gitti. İyi hoş ilçenin futbol takımının haberini yapmanız güzel bir olay ama armayı doğru koyaydınız iyiydi. Bilgileri olsun doğru armamızı koyalım.

                                                      

                                                                    YANLIŞ ARMA



DOĞRU ARMA




ALTYAPIMIZ DOLU DİZGİN

Sami hoca önderliğinde Akın Topgül ve Davut Bulut ' un hocalıklarını yaptıkları U - 15 ve U - 17 takımlarımız dolu dizgin devam ediyor. Özellikle U - 17 takımımız grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından. Bu haftada bir sıra üstündeki Maltepe'yi deplasmanda Furkan'ı attığı gollerle 2 - 0 ile geçmeyi bildi. U - 17 takımımızı izlediğim zaman gerçekten ilerisi için çok heyecanlanıyorum. İleride A takımda oynayacak çok yetenekli çoçuklar var. Herkesi kardeşim Akın Topgül liderliğindeki U - 17 maçlarına izlemeye davet ediyorum, bu çoçuklarda gerçekten iş var.

U - 15 takımımız ise bu hafta İstanbul Güngören ile berabere kalarak yara aldı. U - 15 maçlarını takip etmekte zorlanıyoruz. Maçın gollerini atanlarını, fotoğraflarını gönderebilenlerden rica ediyoruz. Bu sayfadan veya www.bayrampasalilar.com dan gönderebilirler.

OFSPOR VE İNEGÖL MAÇLARI

Bizim hayati önem taşıyan bir karşılaşmadan farklı bir skorla dönüyoruz. Özetlerden izlediğimiz kadarıyla gel - giti fazla bir karşılaşma olmuş. Maçın bir çok kopma anı var. Cenk iyi bir perfonmansla oynasada iki haftada iki penaltı yaptırdı. İkiside haksız olabilir ama biraz daha dikkatlı olsa iyi olur. Kırmızı kartı itirazdan aldığı söyleniyor, öyle birşey varsa şu zor günlerde biraz daha kendine çeki düzen vermeli. Hazır formayı kapmışsın bu kadar basit teslim etme. Tüm golleri duran toplardan bulmamızda ayrı bir konu. Lig başından beri en büyük sıkıntımız yan ve duran toplar. Maçlarımızın çoğunu bu hatalar yüzünden kaybettik. Şimdi olay tam tersine dönmüş gözüküyor. Kartal maçındada duran toptan gol bulduğumuzu hatırlarsak kendi adımıza güzel gelişme. Bir paraztezde Zahid'e açmak gerekiyor. Son maçların golcusu Zahid gerçekten iyi bir form yakaladı, son haftalarda boşu yok. İnşallah formu katlanarak artar.

İnegöl maçına gelecek olursak, İnegöl benim bu grupta izlediğim en iyi takım diyebilirim. Çok dengeli bir takım. Defans hattı çok sert ve ayağa toplarla çıkıyor. Kaptanları ( adını anımsayamıyorum ) takımı çok iyi topluyor. Orta sahada Oğuz ve Deniz hem fizikleri hemde teknikleriyle fark yaratıyor. Kanatlarda Eray ve İlhan Depe gerçekten iyi işler yapıyor ve takım kanatlardan çok iyi çıkıyor. Forvette Mümin bu ligin en iyi golcülerinden. Kapanan takımlara zorlandıkları bir gerçek ama açık oynayan takımlara hızlı ve teknik oyuncularıyla çok pozisyon buluyorlar. Kardeş takımımız İnegöl ile çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Gönül isterdiki maç hafta sonu olsun İnegöllü kardeşlerimizi misafir edelim ama ne hikmetse hep hafta içine denk geliyor İnegöl maçları. Hayırlısı neyse o olsun.